Terug naar het overzicht

Webinar: Alles wat je wilt weten over alcohol en drugs

Deze gratis online bijeenkomst wordt gegeven in ‘De week voor de Gezonde Jeugd’ en is voor iedereen die wil leren hoe je je kind gezond kan laten opgroeien in een wereld met alcohol en drugs.

Weten wat er speelt

Alcohol en drugs. Middelen die veel voorkomen en waar iedereen wel eens mee in aanraking komt. We willen als opvoeder onze kinderen laten opgroeien in gezondheid en veiligheid. Maar hoe ga je om met alles wat er speelt op het gebied van alcohol en drugs?

Daarom organiseert ‘In Control of Alcohol & Drugs’ hier een online bijeenkomst over in samenwerking met Brijder Jeugd en JOGG. Een preventiedeskundige neemt je mee in de wereld van alcohol en drugs.

In deze bijeenkomst leer je meer over:

  • Trends rondom alcohol en drugsgebruik onder jongeren
  • Effecten en risico’s van alcohol en drugsgebruik
  • Hoe je kan herkennen dat je kind middelen gebruikt
  • Handvaten over hoe je hier het gesprek met je kind kan aangaan
  • Waar je hulp en advies kunt vinden

Aanmelden

Het webinar is op donderdag 15 juni van 20.00 tot 21.15 uur. Het is gratis en gemakkelijk te volgen vanachter je eigen computer. Aanmelden kan via de knop hieronder. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met informatie en de Zoom-link. Installeer dat dus alvast op jouw computer om er helemaal klaar voor te zijn!

Tijdens deze online bijeenkomst kun je (anoniem) vragen stellen via de chat. We zullen na het webinar de ‘meest gestelde vragen en antwoorden’ nasturen aan alle deelnemers.