Terug naar het overzicht

Chillen in het jongerencentrum

Gezellig chillen of een spelletje spelen? Dinsdag 9 juli opent het jongerencentrum aan de Koggenweg 43 in Hem de deuren voor een inloopmiddag.

Deze inloopmiddag is bedoeld voor jongeren om kennis te maken met het jongerencentrum in Hem en met de jongerenwerkers Cindy Leen en Ron Demmers. Op deze manier willen de jongerenwerkers ook de jongeren leren kennen.

Ron en Cindy vinden het belangrijk dat er een plek is voor de jongeren waar zij bij elkaar kunnen komen. Zij geven deze eerste inloopmiddag de aandacht omdat de jongeren het jongerencentrum wellicht niet weten te vinden. Naar aanleiding van de opkomst kunnen wij verder gaan met het opzetten van activiteiten en het jongerencentrum vaker openstellen. 

Tijdens deze middag zijn de jongeren vrij om te doen wat ze willen. Er zijn diverse spellen en ze kunnen ook tafelvoetballen, tafeltennissen en poolen. Tot slot willen de jongerenwerkers deze middag met de jongeren die aanwezig zijn ook een nieuwe naam bedenken voor het jongerencentrum. 

Het jongerencentrum aan de Koggenweg 43 in Hem is dinsdag 9 juli geopend van 14.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op Instagram.