Doelstelling

Op deze pagina vind je meer informatie over het doel van de gezinswijzer Drechterland.

Wat willen wij bereiken?

Ons doel is gezinnen verder helpen met vragen die naar voren komen in een relatie en tijdens het ouderschap. We vinden dat er al in een vroeg stadium aandacht moet zijn voor het onderhouden van een gezonde relatie tussen (aanstaande) ouders.

De gezinswijzer Drechterland biedt algemene informatie aan via gezinswijzerdrechterland.nl. Ben je je nog aan het oriënteren of zoek je algemene informatie over een bepaald onderwerp, dan kun je op deze website een heel eind komen. We verwijzen ook naar andere sites die meer inhoudelijk ingaan op een specifiek onderwerp.

Met de gezinswijzer Drechterland hoef je bij vragen niet onnodig lang op het internet te zoeken en word je in enkele stappen naar een passend antwoord geleid.

Neem contact op

Wil je liever een afspraak maken dan een online advies, dan kan dat ook! Er zijn in Drechterland en omstreken voldoende professionals en organisaties die je kunnen helpen. Stel ons daarom vrijblijvend je vraag of leg contact met één van de organisaties die betrokken zijn bij deze website.

We vinden het belangrijk dat je zo goed mogelijk geholpen wordt bij je vraag en nemen graag de tijd voor je verhaal. Dit geeft vaak al rust en kan een stukje onzekerheid wegnemen.